Aldara Crème kopen

Aldara Crème is een crème dat als een receptplichtig medicijn gezien wordt. Deze crème helpt tegen de seksueel overdraagbare aandoening (SOA) genitale wratten en andere huidaandoeningen. De werkzame stof in dit geneesmiddel is Imiquimod. Deze werkzame stof helpt het afweersysteem van het lichaam om de groei van ongewenste huidcellen tegen te gaan. Andere effectieve medicijnen tegen genitale wratten zijn Condyline en Wartec, beide met Podofyllotoxine als werkzame stof.

Aldara Crème kopen

Via onderstaande tabel komt u bij Europa’s meest betrouwbare online doktersdienst uit. Bij deze online doktersdienst kunt u Aldara Crème bestellen zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben! Een aangesloten arts zal na betaling van het medicijn een recept voor u uitschrijven en doorsturen naar een aangesloten apotheek. Deze aangesloten apotheek zal het medicijn zo snel mogelijk op een discrete manier naar u verzenden. Klik nu op onderstaande oranje button om Aldara Crème te kopen!

Dosering
Prijs
Bestellen
50mg/g 12 stuks
€ 147,00
Nu bestellen »

Gebruik Aldara Crème

Als u de crème gaat gebruiken, dient u eerst uw handen goed te wassen! Smeer daarna een dunne laag van de crème op de genitale wratten en zorg ervoor dat deze huid schoon en droog is. Vermijd dat u de Aldara crème op de gezonde naastgelegen huid smeert. Na het aanbrengen van de crème dient u uw handen weer zeer goed te wassen en zorg ervoor dat de crème niet in aanraking komt met de ogen, neus of mond. Let erop dat u Aldara crème nooit op een beschadigde huid aanbrengt.

Laat de crème zo’n 6 tot 10 uur op de genitale wratten zitten en inwerken en was de huid gedurende deze periode niet. Na deze periode dient u de huid waarop de crème is aangebracht te wassen met lauw water en parfumvrije zeep.

Aldara Crème is verpakt in sachets en deze dient u na eenmalig gebruik weg te gooien! Ook als er nog restant in de sachets blijven zitten.

Aldara crème kopen

Klik om te kopen!

Dosering

Tenzij een arts anders bepaald is de aanbevolen behandeling voor genitale wratten driemaal per week aanbrengen zoals hierboven beschreven. Smeer de crème om de dag op de aangetaste huid (dus bijvoorbeeld: maandag, woensdag, vrijdag). Gebruik de crème totdat de genitale wratten verdwenen zijn of als u als 16 weken aan het smeren bent. In dat geval wordt er aangeraden om uw huisarts te bezoeken.

Bijwerkingen Aldara Crème

Zoals veel medicijnen heeft ook Aldara crème verschillende bijwerkingen. Bijwerkingen waar u soms last van kunt krijgen zijn:

  • Een brandend of jeukend gevoel op de aangebrachte plekken;
  • Wondjes of korstjes op de plekken waar de crème is aangebracht;
  • Lichte vlekjes op de huis op of rondom de aangebrachte plekken, deze zijn soms blijvend;
  • Zwelling van de huid, roodheid of schilfering.

Mocht u last krijgen van één van bovenstaande bijwerkingen, neem dan even contact op met uw huisarts. Voor een volledig overzicht van alle bijwerkingen dient u de bijsluiter te raadplegen.


Nu Aldara Crème kopen zonder recept »