Condyline: een effectief geneesmiddel met weinig bijwerkingen

condyline effectiefCondyline is een geneesmiddel dat gebruikt wordt voor de behandeling van genitale wratten. De aanstipvloeistof bevat de werkzame stof podofyllotoxine en deze stof remt de groei van huidcellen. Daarnaast doodt de stof het virus dat de wratten veroorzaakt, zodat u snel van de genitale wratten af bent. Meer weten over dit geneesmiddel? Lees dan een positieve Condyline ervaring op deze pagina, geschreven door een oud-gebruiker van het geneesmiddel.

Binnen vier weken van mijn genitale wratten af met Condyline

“Door onveilige seksuele gemeenschap liep ik genitale wratten op. Deze wratten zien er niet alleen vies uit, maar kunnen ook echt vervelende klachten met zich meebrengen. Direct na het waarnemen van de eerste genitale wratten, heb ik de huisarts gebeld om een afspraak te maken. Na kort onderzoek constateerde hij dat ik inderdaad genitale wratten had en kreeg ik meteen Condyline voorgeschreven.

Ik was niet meteen blij met het geneesmiddel, maar dit kwam alleen omdat ik dacht dat ik gewoon een pil zou krijgen en mij klachten hierna vanzelf zouden verdwijnen. Condyline wordt niet gebruikt in de vorm van een tablet, maar als aanstipvloeistof die je zelf iedere dag op de genitale wratten moet doen. Het kost dus wat meer werk dan het innemen van een tablet, maar hier was ik al vrij snel aan gewend. Eigenlijk voelt het wel goed om het medicijn zelf aan te brengen, want dan weet je tenminste zeker dat het op de juiste plekken komt en hier goed gaat werken.

Bijwerkingen

Ik had eigenlijk helemaal geen last van bijwerkingen door het gebruik van Condyline. In de bijsluiter las ik dat ik mogelijk wel bijwerkingen kon krijgen, maar ik heb hier niets van gemerkt. Soms prikte het een beetje als ik wat Condyline aanbracht op een wratje, maar dit was niet eens pijnlijk te noemen. Daarnaast kreeg ik last van kleine rode zweertjes op de behandelde wratten. Maar dit is juist een teken dat het geneesmiddel goed werkt. Ik heb geen klachten overgehouden aan deze zweertjes en ze verdwenen na twee dagen weer, dus ik had echt niets te klagen.

Uiteindelijk was ik na vier weken helemaal van mij genitale wratten verlost door het gebruik van Condyline. Ik mocht dan ook al vrij snel stoppen met het geneesmiddel, wat ik erg fijn vond. De behandeling kan maximaal zes weken duren, maar naar mijn ervaring is dit vaak helemaal niet nodig. Ik had namelijk best veel klachten, maar na vier weken waren deze klachten allemaal verdwenen. Ik zou Condyline dan ook zeker een effectief geneesmiddel noemen, dat door de beperkte bijwerkingen zeker prettig in gebruik is.”


Meer informatie »