Condyline ervaring

Het is niet makkelijk ervaringen met Condyline te vinden, patiënten zullen niet zo snel Condyline ervaringen op schrift stellen en publiceren. Toch is het belangrijk goede reviews te zoeken over Condyline. Condyline is een medicijn dat voorgeschreven wordt voor de behandeling van genitale wratten. Genitale wratten worden veroorzaakt door een virus en de behandeling moet er dus niet alleen op gericht zijn de wratten zelf te verwijderen. Het is zelfs belangrijker de achterliggende oorzaak, het virus, aan te pakken.

Het grootste gevaar van een virusinfectie

Een virus infectie kan terugkeren en is bij herhalingen vaak moeilijker te behandelen dan bij een eerste infectie. Omdat genitale wratten eigenlijk in de meeste gevallen niet echt opvallende symptomen hebben worden ze vaker bij toeval ontdekt, tijdens een zelfonderzoek of een onderzoek bij huisarts of specialist. Wanneer de wratten ontdekt worden door een arts zal deze direct een behandeling voorstellen, maar ook een onderzoek naar de seksuele relaties van de patiënt.

Is het belangrijk ook partners in te lichten over de infectie?

Genitale wratten worden gezien als een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) en het is een virus infectie. Dat zijn de twee belangrijkste redenen waarom de partners van een patiënt ingelicht moeten worden. De aandoening kan namelijk ook bij een succesvolle behandeling weer terugkeren. Een geïnfecteerde en niet behandelde partner zal de infectie steeds weer overbrengen.

condyline kopen

Klik om te kopen zonder recept!

Niet zelf op zoek naar eventueel geïnfecteerde partners?

Mocht de patiënt niet zelf de partner of partners willen of kunnen inlichten is het mogelijk via de GGD een anonieme zoekactie naar partners te initiëren met het doel deze, ook anoniem, in te lichten over de mogelijke infectie met een SOA.

Wanneer u in overleg met de huisarts kiest voor een thuisbehandeling is Condyline de beste keuze. Condyline is redelijk makkelijk aan te brengen en behandelt zowel de aandoening zelf, de wratten, als ook het virus dat de genitale wratten veroorzaakt. Een behandeling samen met de partner van de eerste patiënt kan zelfs gezien worden als nog eenvoudiger. Vooral bij de wat moeilijker bereikbare wratjes is hulp soms onontbeerlijk. Alweer een reden om de partner in te lichten.

Zijn er ook ander behandelmogelijkheden?

Het is mogelijk de genitale wratten chirurgisch te laten verwijderen. Maar aangezien een chirurgische ingreep bijna altijd meer risico’s met zich meebrengt zal een ars niet zo snel kiezen voor deze optie. Condyline wordt geleverd in de vorm van een vloeistof die als druppeltjes aangebracht wordt op te wratten. Hier vindt u informatie over de juiste prijs. Een behandeling duurt gewoonlijk drie dagen en kan tot vijf keer herhaalt worden. Zijn die vijf behandel regimes niet voldoende kan besloten worden tot een chirurgische ingreep.

Ervaring met het gebruik van Condyline

Natuurlijk praat je niet graag over seksueel overdraagbare aandoeningen. Het is tenslotte een deel van je privé-leven en het oplopen van een SOA kan enorme gevolgen hebben voor je verdere leven als paar. Daar komt nog bij dat de meest bekende SOA’s het voordeel hebben dat er veel meer voorlichting over is, ook op het internet.

Maar mijn ervaring met het middel Condyline begon met een enorme schrikreactie toen ik een klein bobbeltje voelde. Het was moeilijk voor mezelf om er een blik op te werpen en in de spiegel was het ook niet goed te zien. Dus heb ik mijn mobieltje gebruikt en er een foto van gemaakt. Een heel klein bobbeltje dat ook op de foto bijna niet te onderscheiden was van de huid er om heen. Een beetje roze maar niet echt opvallend.

Omdat ik bang was dat ik syfilis kon hebben opgelopen ben ik direct naar de huisarts gegaan en ik heb me heel grondig laten onderzoeken. Het bleek gelukkig een vaginale wrat te zijn, ofwel een genitale wrat.
Uit het onderzoek bleek verder dat ik geen andere SOA’s had en me dus geen zorgen hoefde te maken, volgens de huisarts.

Condyline is eigenlijk heel makkelijk te gebruiken, wel even goed voor de spiegel gaan staan in een goed verlichte badkamer. Een beetje van het middel voorzichtig aanbrengen op het plekje, twee keer per dag, zes dagen lang en het leed was weer geleden.

Helaas weet ik niet precies bij wie ik de aandoening heb opgelopen dus werd ik verwezen naar de GGD voor een verder onderzoek, dat hoort er bij zegt de huisarts.

*******

Het jeukte eigenlijk wel een beetje, hoewel ik op het internet heb gelezen dat het juist niet jeukt. Een paar kleine bultjes op de huid van mijn penis, waar ik eigenlijk geen last van had, dat was alles.

De huisarts vertelde me over genitale wratten en wat je er aan kon doen. Hij vertelde er wel bij dat het een besmettelijke ziekte was en daar schrok ik een beetje van. Hoe had ik dat nu weer opgelopen? Maar in tegenstelling tot de andere SOA’s kun je genitale wratten wel oplopen door gezamenlijk gebruik van handdoeken bijvoorbeeld, vooral wanneer die ook nog eens warm en vochtig zijn, zoals op de sportclub dus.

Ik ben de volgende dag gelijk, samen met mijn vrouw, Condyline gaan halen bij de apotheker. We hebben elkaar een paar dagen lang behandelt. Daarna moesten we terug naar de huisarts, ook samen dus, om te controleren of het middel wel werkte. Daar kregen we er nog eens drie dagen bij.

Nu is het gelukkig helemaal over en we houden een goed oogje op elkaar. Ik neem nu dan ook trouw een schone handdoek mee naar de sportschool en we hebben een bordje aan laten brengen dat het delen van handdoeken verbiedt.

*******

Mannen zijn stoer en hebben geen seksueel overdraagbare ziektes. Tenminste, dat dacht ik. Seksueel overdraagbare aandoeningen krijg je alleen als je veel sex hebt met veel vrouwen.

Ik ben er nu wel achtergekomen dat mijn meningen over mannen, inclusief mezelf, niet kloppen. Mannen kunnen al na de eerste keer een SOA oplopen. Dat is niet zo leuk en het was gelukkig in mijn geval ook niet zo erg.

Ik heb genitale wratten gehad en ik heb daar wel veel ervaring mee opgedaan. Het is toch beter niet zo stoer te doen en direct even naar de dokter te gaan. Dan ben je sneller en makkelijker van je kwaal af.

Het heeft me heel wat moeite gekost om te gaan. Schaamte en verlegenheid, gekoppeld aan mijn eigenwijze meningen, zorgden er voor dat ik pas zes weken nadat ik de eerste bultjes zag bij de dokter op de stoep stond.

Het duurde dan ook bijna drie weken om er weer van af te komen, dankzij Condyline. Ik heb ook wel moeite moeten doen om het middel goed aan te leren brengen. Dat is in het begin even moeilijk, maar als je de kneepjes eenmaal door hebt gaat het goed.

Als ik nu denk dat ik iets heb zal ik in ieder geval niet meer zo lang wachten en direct naar de huisarts gaan. Dat is altijd beter.


Meer informatie »