Condyline prijs

Als u last heeft van genitale wratten dan doet u er verstandig aan om Condyline aanstipvloeistof aan te schaffen. Hiermee kan de bacterie zich niet meer vermenigvuldigen en verdwijnt deze uiteindelijk. Belangrijk om te weten is dat u de juiste prijs voor Condyline betaald. Er zijn veel aanbieders te vinden op het internet die het medicijn verkopen. Dit zorgt automatisch voor verschillende verkoopprijzen. De online apotheek op deze pagina is de meest betrouwbare en bekendste van Europa. Hier bent u verzekerd van het officiële merkmedicijn van Astellas. Het online consult, de vragenlijst én de verzendkosten zitten in de prijs inbegrepen Ook kunt u hier veilig met iDEAL bestellen zonder recept.


Nu Condyline kopen zonder recept »

Prijs officiële Condyline Astellas

Het is belangrijk om de juiste Condyline te bestellen van het merkmedicijn Astellas. Er is tegenwoordig veel nepmedicatie in omloop dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Ook wilt u altijd de juiste prijs betalen voor producten die u op het internet koopt. Via de oranje button komt u op de officiële website terecht. Hier betaald u voor de dosering 5 mg/ml 3.5 ml. €66,00. De bijkomende voordelen zijn dat in deze prijs de volgende punten inbegrepen zijn:

  • Gratis klantenservice;
  • Vragenlijst (deze moet ingevuld worden om alle gezondheidsaspecten te controleren);
  • Online consult met Europees geregistreerd arts;
  • BTW;
  • Verzendkosten.

Omdat al deze punten inbegrepen zitten is het aanschaffen via deze online apotheek zeer goedkoop.

condyline prijs

Klik voor meer informatie!

Genitale wratten

Genitale wratten zijn goedaardige bacteriële huidafwijkingen rondom de ‘genitale’ plekken. Deze ontstaan door een infectie op de plaats van de wratten. Ze zijn te herkennen aan de vlezige, roze en zachte plekjes. Als u hier niks aan doet worden deze over het algemeen steeds groter. De bacterie begint eerst onderhuids en komt er daarna uit in de vorm van een wrat. De grote hangt af van de ernst van de infectie en zien er uit als een klein bloemkooltje. De wratten kunnen op zichzelf voorkomen maar ook in een groep. De infectie kan binnen een paar weken maar ook na een jaar pas naar buiten komen. Dit verschilt per persoon en hangt af van de ernst van de virus.

Cijfers

Uit onderzoek blijkt dat meer mannen besmet zijn met het virus dan vrouwen. Dit is ook bij alle andere SOA’s die er bestaan. Uit ervaring van de GGD werd in geconstateerd in 2014 dat ongeveer 1400 mannen en 700 vrouwen besmet waren met het virus. Maar uiteraard gaat het merendeel naar de huisarts. Hier zijn geen cijfers van bekend. Eenderde van de mannen had seksuele handelingen gehad met een andere man. Genitale wratten komen vooral voor bij jongere mensen (jonger dan 25).

Dosering Condyline

In de meeste gevallen wordt de dosering voorgeschreven die hieronder weergegeven staat. Het kan voorkomen dat u arts een andere dosering voorschrijft, afhankelijk van de ernst van de infectie.

  • Drie dagen lang twee keer per dag wratten aanstippen met vloeistof . Als de infectie niet weg is na een week mag de kuur herhaald worden. Dit mag maximaal vijf weken lang, daarna moet u opnieuw terug naar de dokter.

Dit komt omdat de kans op bijwerkingen steeds groter wordt. Lees op deze pagina de bijwerkingen die het meest voorkomen. In de online bijsluiter op de officiële website vindt u alle andere bijwerkingen. Pas altijd goed op met het gebruik van alcohol in combinatie met medicijnen. Er kunnen wisselwerkingen optreden.


Nu Condyline kopen zonder recept »