Veregen kopen

Wanneer je last hebt van genitale wratten op je huidoppervlak van je genitaliën en rond de anus is het verstandig om Veregen Zalf te kopen. Het wordt vooral gebruikt door volwassenen met een normaal immuunsysteem. Ook kan het soms werken bij gewone wratten of waterwratten.

Soorten wratten

Gewone wratten

Deze wratten zijn vast aanvoelende uitgroeisels van de huid. Zij komen vooral voor in de leeftijdsgroep tussen de 12 en 16 jaar. Je ziet ze het meest op de handen en vingers. Ze ontstaan vaak door virussen. De wratten zijn besmettelijk.

Waterwratten

Waterwratten zijn een goedaardige infectieziekte van de huid. De waterwratten lijken op pukkels. Ze zijn besmettelijk en komen vooral bij kinderen voor. Ze kunnen worden overgedragen door spelen, zwemmen enzovoort.

Genitale wratten

Genitale wratten is een heel ander verhaal. Ze zijn vaak moeilijk te behandelen, maar met Veregen zalf zal dat vaak wel lukken. Het is een plantaardig geneesmiddel. De werkzame stof van de zalf is een extract van groene theebladeren. In het extract zit epigallocatechinegallaat. Wanneer u genitale wratten heeft, moet u dat altijd gebruiken op doktersvoorschrift. Ga niet zomaar de dosering verhogen. De normale dosering is maximaal 0,5 cm uit een tube. Dat mag u gebruiken voor alle wratten samen die u heeft. U kunt het maximaal driemaal per dag aanbrengen, in de ochtend, middag en avond.

Klik op de afbeelding om te kopen

Maatregelen

U moet de zalf deppend met uw vingers op de wrat aanbrengen. U moet ervoor zorgen dat u de hele wrat bedekt met een dun laagje zalf. Dat dunne laagje moet op de wrat achterblijven. Wanneer u de zalf heeft aangebracht moet u de wrat niet afdekken met een pleister of gaasdoekje. Wanneer u na een paar uur weer de wrat gaat behandelen, moet u de oude zalf gewoon op de wrat laten zitten. Na iedere wasbeurt zal u de wrat opnieuw moeten insmeren.

De zalf moet u niet inwendig aanbrengen. Dat geldt ook bij de anus. Zorg ervoor dat er inwendig geen Veregen Zalf komt. Indien er nieuwe wratten ontstaan, moeten deze ook precies dezelfde wijze worden behandeld als de oude. Genitale wratten zijn seksueel overdraagbaar. U kunt dus uw partner via seksueel contact besmetten. U moet zolang er wratten zijn, bij seksueel contact, een condoom gebruiken.
Voordat er seksueel contact is, moet eerst de zalf door wassen worden verwijderd. Daarna moet u alsnog een condoom gebruiken bij seksueel contact.

Voor vrouwen die menstruatie hebben, moet eerst de tampon worden ingebracht voordat de zalf wordt aangebracht. U moet voorkomen dat de zalf in de vagina komt.

Wanneer u op eigen houtje stop met de zalf bestaat de mogelijkheid dat de wratten weer gewoon terugkeren. Bij ruim de helft van de patiënten, die de wratten hadden gekregen, zijn ze na de gestelde periode helemaal verdwenen door het gebruik van de Veregen Zalf.

Bijwerkingen

Veel personen die de zalf gebruiken krijgen de eerste weken van de behandeling een rode huid. Ook jeuk, irritatie, pijn zijn klachten die gehoord worden. Lichte reacties kunnen de personen die de zalf gebruiken allemaal krijgen. Wanneer het ernstigere vormen aanneemt waardoor er eventueel blaasjes op de huid ontstaan, moet u naar de huisarts gaan. Het kan dan nodig zijn om de behandeling te onderbreken. U moet zeker met de behandeling stoppen als u moeite krijgt met plassen. Dat moet u ook doen bij het krijgen van open zweertjes, zwelling van de lymfeklieren of andere bijwerkingen. U moet daarvoor de zalf met warm water en fijne zeep verwijderen. Neem daarna onmiddellijk contact op uw huisarts.

Voorzichtig

U moet bij het gebruik van Veregen Zalf extra voorzichtig zijn bij een open wond of ontstoken huid. Ook mag u Veregen Zalf niet gebruiken als u een verminderde leverfunctie heeft. Het mag niet worden aangebracht op de slijmvliezen. U moet zeker contact met de zalf vermijden voor uw ogen, lippen, neusgaten en mond. U moet het gebied dat u behandelt niet blootstellen aan zonlicht. Het mag nooit gebruikt worden met andere geneesmiddelen tegen wratten.

Vraag eerst aan de huisarts wat u precies wel en niet mag doen met de Veregen Zalf. Hij zal zeker zeggen dat u voorzichtig moet zijn en hij zal eerst nakijken of u wel tegen de stoffen, die in de zalf aanwezig zijn, bestand bent.


Nu Veregen kopen zonder recept »