Wartec creme kopen

Wartec is een geneesmiddel dat gebruikt wordt om genitale wratten te behandelen. Het geneesmiddel is bedoeld voor uitwendig gebruikt en bevat de werkzame stof podofyllotoxine, die het virus achter de genitale wratten doodt en de groei van huidcellen remt. Gebruikt u dit geneesmiddel, dan bent u binnen enkele weken van uw genitale wratten verlost.

Wartec: een receptplichtig medicijn

Wartec is een receptplichtig medicijn. Dat betekent dat u altijd een recept nodig heeft om dit geneesmiddel te gebruiken. Heeft u geen recept van een erkend arts, dan kunt u het geneesmiddel niet gebruiken. De reden dat u een recept nodig heeft voor dit medicijn, heeft te maken met het feit dat het geneesmiddel enkel voorgeschreven wordt bij mensen met genitale wratten. Heeft u geen last van deze soa? Dan hoeft u het geneesmiddel niet te gebruiken en kunt u het niet krijgen.

Dosering
Prijs
Bestellen
Wartec creme / oplossing 0.15%
€ 74,20
Nu bestellen »

Wartec creme kopen bij de online dokter

Veel mensen met genitale wratten gaan naar de dokter om hier een recept voor Wartec creme te halen. Dit is misschien de meest voor de hand liggende manier om van uw soa af te komen, maar u hoeft niet naar de dokter om Wartec creme te krijgen. Wat u ook kunt doen, is het online aanvragen van een recept voor het geneesmiddel. Heeft u dit recept gekregen, dan kunt u het geneesmiddel eenvoudig online bestellen en krijgt u uw behandeling voor genitale wratten snel en eenvoudig thuisgestuurd.

Vraagt u het recept voor Wartec creme online aan, dan wordt u gewoon geholpen door een erkend, professioneel arts. Deze arts stelt dezelfde vragen als uw dokter zou doen, maar dan worden deze vragen via het internet gesteld. Is de arts na uw verhaal overtuigd dat u Wartec creme moet gebruiken, dan schrijft hij of zij een recept voor dit geneesmiddel voor. U kunt het geneesmiddel nu gewoon online bestellen. U exact hetzelfde medicijn krijgt als na een consult bij uw eigen dokter.

wartec creme kopen

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Online Wartec creme bestellen: dit zijn de voordelen

Het online bestellen van Wartec creme brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste hoeft u hier de deur niet voor uit. U kunt het geneesmiddel op deze manier simpelweg vanuit uw luie stoel bestellen. Een ander voordeel van het online bestellen van Wartec creme, is het feit dat u met uw probleem niet naar de dokter hoeft te gaan. Veel mensen met een soa als genitale wratten schamen zich voor hun lichamelijke probleem en gaan hier liever niet mee naar de dokter. Maar dit is wel echt nodig om de wratten te laten verdwijnen. Raadpleegt u een online arts voor een recept, dan hoeft u uw dokter niet onder ogen te komen. De drempel voor het gebruik van Wartec creme wordt weggenomen en u komt snel en zonder schaamte van uw soa af.

Tot slot wordt uw Wartec creme altijd discreet bij u thuis afgeleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat anderen kunnen zien welk geneesmiddel u besteld heeft, want dit wordt niet op de verpakking van uw bestelling vermeld. Het online bestellen van Wartec creme is dus niet alleen handig, maar ook discreet.


Nu Wartec Creme kopen zonder recept »